[dot]Scout #1

Oliver, Albin och Martin.
[dot]Scout #1, är över!

Idag söndag var första [dot]Scout mötet. Det var en skön och solig aprildag på scoutgården i åkarp.

Där var scouter från Spårer och Äventyrarna, där var radio och datorprogrammering. Vi etablerade antenn och jordade radion, med spett. Tyvärr är vår antenner inte de bästa (vi måste ha någon annan) därför fick vi tyvärr inte så många kontakter.

Datorprogrammeringen, gick jättebra. Albin och Martin jobbade i Scratch, på första level i ett spel.. Skall bli spännande att se vad som händer nästa gång.. :)

Vi fick besök av en radioamatör, som donerade en Icom IC-E80D till SK7BS, tack till Hans-C (SM7ZDV) :)

Vi njöt av Julmust, kaffe och te. :)

Tack för denna gång..

vy 73 de Kenneth – sa7aku & Martin.

PS. Nästa gång vi träffas blir; söndag 15/5-16 klockan 10-14.

Det här inlägget postades i dotscout, Möte, Okategoriserade, Radioscout och märktes , , , , , av Kenneth. Bokmärk permalänken.