[dot]scout#2

[dot]Scout #2, är över!

Idag söndag var andra [dot]Scout mötet. Det var en skön och rolig majdag på scoutgården i Åkarp.

dotscout#2.2Där var scouter från Spårarna, upptäckarna och Äventyrarna, där var radio och datorprogrammering. Vi etablerade antenn och jordade radion, med spett. Vi fick lite kontakt med andra radiostationer i Europa. Hoppas att vi får oss en ny antenn, så att det kan bli lite bättre.. :)

Datorprogrammeringen, gick jättebra. Albin och Leo jobbade i Scratch. Caspian och Lysander jobbade också i Scratch, på en annan dator :) som Martin fick fixat, i blixtens hastighet :) Det skall bli spännande, att se vad de hittar på, till nästa gång.

Vi njöt av saft, kaffe, te och lite kakor – Tack till Anna och Börje, som kom med kakor och en ny vattenkokare :) Dessutom hade vi besök av Jenni-Ann och Jonas..

Tack för denna gång..

Kenneth & Martin..

Det här inlägget postades i Café, dotscout, Möte, Radioscout och märktes , , , , , av Kenneth. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *